Dačić: Nema utapanja SPS-a u SNS, moguće da deo birača ne pravi veliku razliku između nas

Predsednik Socijalističke Partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da "nema nikakvog utapanja" te partije u Srpsku naprednu stranku (SNS).
On je naveo da su to dve velike političke organizacije čiji se programi i ideologije razlikuju.
 
"Moguće je da deo birača ne pravi veliku razliku između nas i SNS zato što već duže od deset godina sprovodimo zajedničku politiku o najvažnijim pitanjima, a to su Kosovo i Metohija, ekonomski razvoji i socijalna zaštita", naveo je Dačić za Večernje novosti.
Upitan da li je zaista nameravao da se povuče sa čela SPS rekao je da je bio nezadovoljan rezultatima koje je stranka ostvarila na izborima 17. decembra prošle godine, ali da prihvata deo krivice i da je odlučio da se više posveti radu u partiji.
On je kazao da su počele ozbiljne pripreme za predstojeće lokalne izbore i da će razgovarati sa SNS i Aleksandrom Vučićem o toj temi.
 
"SPS ima ugledne i odgovorne ljude u svim mestima, birači dobro znaju naše dosadašnje rezultate, a oni su ogromni u svakom kraju Srbije. Ti rezultati će nam biti najveća preporuka da ponovo zatražimo poverenje od građana. O lokalnim izborima razgovaraćemo sa SNS i Vučićem, kao našim partnerima“, naveo je Dačić.
  • Ivica

    14.01.2024 19:12
    Na ivici
    E, red je da nestanete sa političke scene. Izgubili ste davno, ucrnili ceo narod. Samo se šlepate uz uspešne partije.Najpoštenije je bilo podneti ostavku, ali o kome mi to?
  • jha

    14.01.2024 19:04
    ova
    ovaj kao da ostavku hahaha pa njemu je zadatak i da unisti taj sps izgleda
  • Nikol

    14.01.2024 16:44
    Oj
    SPS je privesak SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija