Orlić: Konstitutivna sednica Skupštine do 11. februara, onda biramo ljude za plan "Skok u budućnost"

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić rekao je da će do 11. februara biti održana kostitutivna sednica novog parlamenta, nakon čega će se pristupiti formiranju Vlade.
On je gostujući na televiziji Pink ukazao da su proglašeni konačni rezultati izbora i da je počeo da teče rok od 30 dana za održavanje konstitutivne sednice Skupštine Srbije.
 
"Sve ide po planu i zakonu. Najkasnije do 11. februara će biti održana konstitutivna sednica Parlamenta. Onda će se pristupiti donošenju zakona koji su neophodni za formiranje vlade i na kraju će biti izabrani oni ljudi koji će moći da sprovedu plan 'Srbija 2027 - skok u budućnost'", rekao je Orlić.
On je kazao da se narod izjasnio na izborima i pokazao koliko podržava politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
Orlić je naglasio da opozicija pokazuje "mržnju, bes i kidisanje" i da nastavlja prljavu kampanju koju je počela "još prvog dana predizborne kampanje".
On je procenio i da se opozicija neće odreći mandata u Skupštini Srbije, već će ih uzeti, kako je rekao, kao i pare koje im sleduju. 
 
"Pare su njima najvažnije i toga se neće odreći. Mogu da štrajkuju glađu i da se prenemažu, ali kada su pare u pitanju onda sve pada u vodu", rekao je Orlić.
  • SRB IN

    24.01.2024 16:49
    Skok u propast
    Sa vama smo osuđeni na skok u propast a ja vama predviđam skok na jedno fino mesto koje se zove robija ..
  • Bgd 011

    24.01.2024 15:24
    Orlić državna opajdara
    100 pluseva bih dala za komentar da može
  • Ns

    24.01.2024 14:24
    Ns
    Ponasas se kao da si u kamenom dobu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.