Šapić ne govori za N1: Najbolje bi bilo da mi tu komunikaciju prekinemo

Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je prekinuo komunikaciju sa TV N1 i da nema nameru da je nastavlja.
Šapić prilikom posete Mladenovcu nije želeo da odgovara na pitanja novinarke N1.
 
On je poručio da je sedam dana pre izbora prekinuo komunikaciju sa tom televizijom i da nema nameru da je nastavlja.
 
"Prosto niste dorasli. Ili ja nisam dorastao vama. Ne znam, moguće. Ali najbolje bi bilo da mi to na najlepši mogući način, tu komunikaciju prekinemo", kazao je Šapić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je u Vranju, odgovarajući na pitanje novinarke N1 o formiranju vlasti u Beogradu, izneo niz optužbi na račun te televizije, optužujući ih da lažu i vode kampanju protiv njega i njegove porodice.

  • V5

    28.01.2024 18:05
    Davitelj
    šapić bi svima učinio uslugu kad bi prestao da se obraća javnosti.
  • Bibili

    28.01.2024 09:03
    Pačja škola
    Metno vučko naočare pa reče kva, kva, a pačići mali kva,kva,kva
  • Nik

    27.01.2024 19:59
    Nije originalan. Prvo je video da se "šef" ljuti na N1, a onda je i on rešio da bude pravoveran. I ovako mu se klima stolica u SNS, pa je još dodatno nervozan zbog toga. Prosto ujeda sve oko sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija