Brnabić: Niko u Evropskom parlamentu i Savetu Evrope nije tražio istragu o izborima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je da u raspravama u Evropskom parlamentu i Savetu Evrope nije tražena međunarodna istraga o izborima u Srbiji, odnosno da to nije bio preovlađujući stav.
"Niko u raspravama ni u Evropskom parlamentu, ni u Savetu Evrope nije tražio međunarodnu istragu. Možda je bilo jedan ili dvoje, ali to nije bio preovlađujući stav. Oni su rekli da, ako su postojale nepravilnosti, neka ih ispitaju institucije u Srbiji", rekla je Brnabić za televiziju Hepi.
Ocenila je da se u rezoluciji Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji "neće pročitati ništa novo", dodajući da je "neverovatno" da će EP izglasati tu rezoluciju pre izveštaja o izborima posmatračke misije ODIHR.
Premijerka Srbije je ocenila i da će rezolucija koju EP donese biti iskorišćena za "pritisak da se legitimiše državnost Kosova".
  • Jakov

    29.01.2024 16:26
    Sta ce da da za ovo majko mila?Zna li se ista sta je sad obecao?
  • Znamo vas

    29.01.2024 16:06
    Znaci da jesu.
  • Srećko

    29.01.2024 15:17
    Polako samo
    Doće maca na vratanca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija