Žena poginula u sudaru automobila i autobusa na auto-putu kod Smedereva

Tridesettrogodišnja žena poginula je prilikom sudara automobila i autobusa na auto-putu, u blizini Smedereva.
Žena poginula u sudaru automobila i autobusa na auto-putu kod Smedereva
Foto: 021.rs
Saobraćajna nesreća kod Smedereva dogodila se u ranim jutarnjim satima na 254. kilometru auto-puta, u smeru ka Nišu. 
 
Do nesreće je najverovatnije došlo kada je putničko vozilo marke "pežo", kojim upravljala žena stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka konrole nad vozilom udarilo u levu zaštitnu ogradu i zarotiralo se.
Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu precizira da je nakon toga na čeoni deo vozila naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao u smeru ka Nišu. Tom prilikom ženska osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila je život.
 
Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. 
Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.
 
Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nesreća dogodila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija