MUP pozvao da se policiji prijave napadi na žene u marketu na Voždovcu

Ministarstvo unutrašanjih poslova Srbije je danas, povodom objava na društvenim mrežama o napadima na dve žene u Beogradu - na Dušanovcu i Autokomandi, pozvao oštećene da to prijave policiji.
MUP pozvao da se policiji prijave napadi na žene u marketu na Voždovcu
Foto: 021.rs
Građani slučaj mogu da prijave na broj telefona 192.
U saopštenju piše i da je policija našla mladića (17) i devojku (21) koji su, kako sumnja, u jednom marketu na Voždovcu juče pokušali da ukradu novčanik ženi (60), u čemu su ih sprečili prodavci.
 
Osumnjičeni se terete da su potom radnicima zadali više udaraca po glavi i telu i razbili staklo na vratima marketa, nakon čega su pobegli s lica mesta.
Napadači se terete za krađu u pokušaju i nasilničko ponašanje.
 
Protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, a policija zbog tog slučlaja traga za još jednom osobom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija