Podignuta optužnica za ubistvo u Novopazarskoj Banji

Više javno tužilaštvo podnelo je Višem sudu u Novom Pazaru na potvrđivanje optužnicu protiv V.M. (24) iz tog grada zbog sumnje da je ubio sugrađanina T.H. (21), objavio je danas radio Sto plus.
Podignuta optužnica za ubistvo u Novopazarskoj Banji
Foto: Pixabay
Tužilaštvo je saopštilo da se V.M. tereti za krivično delo teško ubistvo i to po tački pet prvog stava, kojom je predviđena kazna od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora onome ko drugog liši života "iz niskih pobuda".
Uz to, V.M. se tereti i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
On je optužen da je 14. septembra prošle godine, ispred jednog hotela u Novopazarskoj Banji, pucao u T.H. i naneo mu povrede glave.
 
Nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, T.H. je transportovan u Klinički centar Kragujevac, gde je dve nedelje kasnije podlegao povredama.
  • Kavez za ubicu

    07.02.2024 21:25
    Dozivotna za ovo tesko ubistvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.