Zorana Mihajlović se povlači iz politike: Ovakvu kakva je danas ipak ostavljam drugima

Pokret "Uvek za Srbiju" saopštio je da se nekadašnja ministarka Zorana Mihajlović povlači iz politike i sa čela tog pokreta.
Zorana Mihajlović se povlači iz politike: Ovakvu kakva je danas ipak ostavljam drugima
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno, Zorana Mihajlović donela je odluku da više ne bude na čelu pokreta Uvek za Srbiju i povlači se iz politike i političkog delovanja.
"Politika je za mene imala samo jednu svrhu - rad u korist građana i građanki. Zbog toga politiku u Srbiji, ovakva kakva je danas, ostavljam nekim drugima. Svima nama u Srbiji i regionu od srca želim puno sreće u narednim godinama", izjavila je Mihajlović.
O razlozima napuštanja politike Zorana Mihajlović obavestiće javnost u narednim danima, navedeno je u saopštenju.
 
Zorana Mihajlović osnovala je ovaj pokret zajedno sa Stanislavom Pak, nekadašnjom savetnicom za medije Tomislava Nikolića, i Draganom Šormazom, bivšim poslanikom SNS, u septembru 2023.
 
Šormaz je u decembru isključen iz pokreta, a Uvek za Srbiju nije učestvovao na izborima 17. decembra.
  • JV

    03.03.2024 13:51
    Fala ti boze
    I naravno njen odlazak ne treba da znaci da se njene "aktivnosti u korist gradjana" nece procesljati
  • Musa kesedžija

    10.02.2024 20:20
    Sladoled
    Ode nam milfara.
  • Сима страхота

    10.02.2024 18:34
    Тјорка
    Другови, долази време Тјорке! Да је Србија држава, као што није, жена изТузле (пишем како говоре) не би смела да има функцију, а због оног што је урадила, морала би да буде у затвору.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.