Bahata braća Panić pobegla iz Srbije, osumnjičeni za posredovanje u prostituciji

Uhapšeni su V. S. i S. L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom Panić, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.
Braća Uroš i Miloš Panić od ranije su poznati javnosti, ali i policiji po svom bahatom ponašanju. 
 
Sinovi Petra Panića Pane, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, napustila su državu nekoliko sati pre hapšenja. Za njima je raspisana potraga.
Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji opština Zemun i Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije.
 
To su radili tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena S. L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.
Osumnjičeni V. S. je napravio nalog na društvenoj mreži Instagram, koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.
 
Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe.
 
Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u "Beogradu na vodi" ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Komentari 49

  • Илија Чворовић

    12.02.2024 17:04
    БИА, снајка, БИА
    Зна се ко то сме да ради и коме се дојави кад треба да побегне. "Г. Легија" ми пада на памет као пример.
  • Mili

    10.02.2024 01:46
    Nalaze se u Zagrebu
    Evo pobegli u Zagreb malo u klub Laf vidi se na instagramu
  • kole

    09.02.2024 17:28
    koloseum.net
    Mi Srbi kad dodjemo do dna, dofatimo ašov i lopatu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija