Brnabić o uslovima ProGlasa za izbore: Epski debakl opozicije, festival slabosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da minimalni uslovi za izbore koje je objavila inicijativa Proglas predstavljaju "epski debakl opozicije".
Dodatno, kako je ona navela, oni predstavljaju i priznanje potpunog poraza i "festival slabosti".
Premijerka je na profilu na društvenoj mreži "X" nazvala ljude okupljene oko inicijative Proglas "većem mudraca" i navela da je njihov "minimalni uslov" za izbore da nijedna lista ne sme da nosi ime Aleksandar Vučić, piše N1.
"Priznali, sami, zvanično, da ni na jednom nivou, ni protiv koga, nikada ne mogu da pobede, nigde u Srbiji, ukoliko je, sa druge strane, čak i samo ime Aleksandra Vučića", navela je Ana Brnabić.
 
 
Ona je navela da su na Dan državnosti "oni koji su od stranaca tražili da uslove i sankcionišu njihovu zemlju i njihov narod, ako ne pristanu na gaženje sopstvenog suvereniteta", i zvanično potpisali kapitulaciju pred Aleksandrom Vučićem.
Proglas je na današnjoj konferenciji za medije izneo listu od šest minimalnih uslova za održavanje narednih izbora. Kako su rekli, bez ispuvanjavanja tih uslova učešče na bilo kojim narednim izborima je besmisleno.
  • Timko

    15.02.2024 21:25
    Gde nađe ovoliku pamet?
  • North

    15.02.2024 21:18
    Licemerna
    Jovanka Broz se prevrce ko joj zivi u kuci ! Nisi Joj do malog prsta na nozi ! Ostavka al odmah I Selidba iz kuce na Dedinju !!!!
  • BoeserWolf

    15.02.2024 21:13
    Ovoj zeni je ni logoped, Klajn i Šipka ne bi bili dovoljna pomoc da izogovori jednu smislenu rečenicu.

    Epski debakl, pa ona ne samo sto ne zna strane jezike, vec ne zna ni srpski. Dobro engleski zna na nivou tarzana, ali onog Miloševića iz CG.

    Onaj Tarzan iz džungle ani moze časove iz engleskog da drži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija