Troje poginulo i najmanje 11 povređeno u teškoj nesreći kod Preševa, jedan vozač uhapšen

Troje migranata stradalo je, a najmanje još 11 osoba povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u blizini Preševa.
Troje poginulo i najmanje 11 povređeno u teškoj nesreći kod Preševa, jedan vozač uhapšen
Foto: Pixabay
Saobraćajna nesreća dogodila se oko 23 časa između sela Aliđerce i sela Reljan kod Preševa, kada je vozilo sletelo sa puta.
Kako RTS nezvanično saznaje, dve osobe su transportovane za Niš zbog teških povreda glave i stomaka. Troje povređenih je na opservaciji u Prijemno- trijažnom odeljenju u Vranju. Jedna osoba, vozač automobila, zbrinut je na Hirurgiji i njegove povrede su lakše.
U Višem javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno je da je državljanin Srbije R. R, star 43 godine, zadržan zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi.
 
On je prevozio 14 migranata u vozilu marke BMW, kada je zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci. 
  • R

    20.02.2024 13:29
    Taj jug bi prodao za 3€ ako bi mi neko i toliko dao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.