FOTO, VIDEO: U Paraćinu vanredna situacija zbog eksplozije u zgradi u kojoj je poginula jedna osoba

Opštinski štab za vanredne situacije u Paraćinu doneo je zaključak o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije opštine Paraćin - u MZ Centar 2.
U eksploziji koja se dogodila juče poginula je jedna žena, a dve osobe zbrinute su u bolnicu zbog lakših telesnih povreda.
Vanredna situacija je proglašena zbog eksplozije koja se juče popodne dogodila u jednom od stanova stambene zgrade u Ulici majora Gavrilovća 9, preneo je RTS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

RTS je naveo da je štab doneo tu odluku kako bi sve službe mogle da deluju pravovremeno i pruže pomoć u otklanjanju materijalne štete, koja je nastala na imovini, domaćinstvima i okolnoj infrastrukturi, te da neposredno rukovode i koordiniraju u postupcima za smanjenje rizika.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Više porodica odnosno lica evakuisanih iz same zgrade u kojoj je došlo do eksplozije kao i iz okolnih oštećenih objekata, koje su i posredno pogođene ovim nesrećnim događajem, biće privremeno smešteno na druge lokacije jer ne mogu ostati u svojim stanovima, navodi se u saopštenju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • bzzz

    21.02.2024 08:38
    ja bi reko
    da sistem nije zakazao...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.