Na granici BiH i Hrvatske uhapšen Predrag Petković koji se dovodi u vezu sa Belivukom

Na graničnom prelazu Gradiška, između BiH i Hrvatske jutros je uhapšen Predrag Petković, koji je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe koja se bavila trgovinom droge.
Na granici BiH i Hrvatske uhapšen Predrag Petković koji se dovodi u vezu sa Belivukom
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Petković je uhapšen u nastavku akcije kodnog naziva "Kum", prilikom bega iz Bosne i Hercegovine.
Njega su uhapsili Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Republike Srpske, uz pomoć službenika Granične policije BiH, po nalogu Tužilaštva BiH.
Petković se i ranije dovodio u vezu sa raznim krivičnim delima, a hapšen je i u okviru akcije "Storidž" u oktobru 2022. godine, takođe povezane sa međunarodnom trgovinom drogom.
 
Mediji su ranije dovodili Petkovića u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka.
 
Akcija "Kum" pokrenuta je juče, a meta akcije su osobe koje se dovode u vezu sa međunarodnim krijumčarenjem i distribucijom većih količina opojnih droga na ilegalnom narko-tržištu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.