Oslobođena policajka koja je otkrila da je Vučićev kum drogiran i pijan izazvao udes

Policajka iz Valjeva Katarina Petrović, koja je uhapšena zbog sumnje da je odala informaciju da je kum predsednika Srbije Nikola Petrović drogiran i pijan izazvao saobraćajnu nesreću, oslobođena je.
Ona je danas oslobođena presudom Višeg suda u Valjevu.
 
Policajka Katarina Petrović hapšena je zbog zloupotrebe službenog položaja, nakon što je objavila informacije o nesreći koju je skrivio kum predsednika Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, prenosi Nova.rs.
Političarka Marinika Tepić je 18. juna 2023. na društvenim mrežama objavila dokument koji otkriva ono što je vlast htela da sakrije, da je kum predsednika države drogiran i pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povredio dve žene.
 
Ubrzo nakon toga kreće odmazda nad Katarinom Petrović. Ona je uhapšena 3. jula i zatim joj je određen pritvor iz kog je puštena nakon uznemirenja javnosti.
Podsetimo, saobraćajna nezgoda koju je izazvao Petrović dogodila se 7. marta u Užičkoj ulici na Dedinju. On je tada skupocenim automobilom "meklaren" išao sporednom ulicom, a kada je došao do raskrsnice sa Užičkom, saobraćajnicom sa prvenstvom prolaza, nije se zaustavio na znak, već je nastavio.
 
Tada je udario automobilom u "opel korsu" u kojoj su bile dve žene, nakon čega su oba vozila udarila u ogradu Doma Patrijaršije, a dve žene zadobile su povrede.
  • Ljiljana

    23.02.2024 22:14
    To sam što sam Ja
    Kakav kum predsednika Države takav i predsednik. Kakav predsednik Države takav mu i kum.
  • aloo

    23.02.2024 08:19
    da li ste svesni da je samo pustena niz vodu kako bi dobili na vremenu ?
  • Sanda

    22.02.2024 23:38
    U Srbiji kojom vlada SNS zvana Srpska Nacionalna Sramota, ova vest predstavlja tračak nade. Katarinina hrabrost bi trebalo da bude inspiracija njenim kolegama, koji svedoče brojnim kriminalnim delima raznih ,,kumova".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija