Vučić objavio da je dobio loptu: Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, pokloniću je klincima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je na poklon dobio košarkašku loptu.
On je posle sastanka sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) naveo da je na poklon dobio košarkašku loptu sa potpisom legendarnom Lerija Birda, olimpijskog šampiona i člana prvog američkog "drim tima" iz 1992. godine, kao i osvajača tri titule prvaka NBA lige sa Boston Seltiksima.
"Predivan poklon od mojih američkih gostiju AIPAC sa potpisom Larija Birda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima", napisao je Vučić na Instagramu.
Vučić se ranije danas sastao sa predstavnicima AIPAC sa kojim je razgovarao o brojnim temama od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje i izgradnje prartnerstva u brojnim oblastima i tom prilikom naglasio da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.
 
  • Nidzis

    23.02.2024 17:39
    Korupcija ne sme da stane!
    Studiras, visis po televizijama i gledas gde ces da se ugradis. Pa kad ono vodis drzavu? A da , to tebi i nije tako bitno.
  • Nikola

    23.02.2024 17:00
    Na Predsednik brine o Srbiji. Evo sada ce da cim zavrsi trenersku skolu da trenira mlade kosarkaske talente. Vec trenira mlade SNS perspektivne kadrove, penzionerima uvodi kondicione treninge, radnici u javnim preduzecima su u atletskim treninzima posto trece od jedne izborne jedinice do druge. Evo i Dr. Nestorovic je poceo da trenira letacku skolu, doduse Dodik ga je vec uveo u formu tako da nece biti problem da preleti. Kao sto vidite, cela Srbija trenira, pa zasto onda nas Predsednik nebi bio kosarkaski trener.
  • Istinoljub

    23.02.2024 13:57
    Bože, kakvu smo sramotu doživeli kao nacija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.