Podignuta optužnica zbog ubistva u kafani u Mladenovcu zbog nesuglasica oko naručivanja pesama

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. u ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu ubili D.A.i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara
Podignuta optužnica zbog ubistva u kafani u Mladenovcu zbog nesuglasica oko naručivanja pesama
Foto: Pixabay
Okrivljenima M. P, B. P, M. J. i D. S. na teret se stavlja krivično delo "teško ubistvo u saizvršilaštvu", dok se M. S. i S. S. terete za krivično delo "učestvovanje u tuči", saopštilo je VJT. 
Tužilaštvo navodi da postoji opravdana sumnja da je M.P. 28. avgusta 2023. oko 23.30 časova, sedeći za stolom do muzike s ostalim okrivljenima u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, najpre ušao u raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nije dozvoljavao da naruči pesmu od muzičara.
 
D.A. je sedeo za drugim stolom društvu sina i bratanca. 
Iako su i otac i sin pokušali u više navrata da smire situaciju, ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D.A, kojeg su tukli pesnicama, nogama i pivskim flašama. 
 
Kada je njegov sin V.A. prišao da pomogne ocu, osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca, usled kojih je zadobio lake telesne povrede.
 
D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal, saopštilo je VJT u Beogradu.
  • Jogi Letač

    23.02.2024 13:41
    Koji glup razlog za uništenje ljudskih života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija