Pavle Grbović ostaje na čelu Pokreta slobodnih građana

Dosadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović ponovo je izabran na tu funkciju na današnjoj sednici stranačke skupštine.
Pavle Grbović ostaje na čelu Pokreta slobodnih građana
Foto: 021.rs
Funkciju potpredsednika u naredne četiri godine obavljaće Ana Oreg i Aris Movsesijan, navodi se u saopštenju PSG.
 
Izabrano je i novo predsedništvo PSG, a odlukom većine delegata izabrani su i predsednik Izvršnog odbora, generalni sekretar i internacionalni sekretar.
Delegati sa područja Beograda i Vojvodine izabrali su i rukovodstvo beogradskog i pokrajinskog odbora.
 
Članovi PSG mlađi od 35 godina izabrali su Jelenu Banjac za predsednicu Mladih PSG i članove Odbora Mladih.
Skupština je usvojila izveštaj o nedavno održanim izborima i potvrdila punu posvećenost očuvanju koalicije "Srbija protiv nasilja" kao preduslov za uspeh u borbi za fer izborne uslove i za još bolji rezultat na predstojećim izborima.
 
"U društvu postoji snažna potreba za političkom strankom koja će predstavljati stabilan oslonac za sve građane koji dele viziju građanske, evropske, demokratske i sekularne Srbije, zbog čega je osnovni zadatak naše organizacije u budućnosti rad na jačanju infrastrukture i veća posvećenost kadrovskoj politici", istaknuto je na skupštini PSG. 
  • Sale

    25.02.2024 17:46
    Da li je bilo još kandidata za funkciju predsednika ili je po srpskom običaju kandidat bio samo Pavle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija