Saslušan Novica Antić i počeo štrajk glađu: Očekuje se da će biti prebačen u Novi Sad

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je u Upravi kriminalističke policije Kragujevca.
Njegov advokat Mitar Krstić kaže da je Novica Antić započeo štrajk glađu u 11.30 časova.
Brat predsednika Vojnog sindikata Srbije Vaso Antić izjavio je prethodno za N1 da je njegov brat priveden u PU Kragujevac, a da će nakon toga biti prebačen u Novi Sad, gde je najavljeno njegovo zadržavanje pod optužbom za proneveru.
On je ocenio da se institucije sistema zloupotrebljavaju, ocenjujući ovo hapšenje kao - političko. Uveren je da vojni vrh želi da postavi nove ljude u ovaj sindikat, koji bi bili poslušni.
 
Dodao je da je pored privođenja njegovog brata, kome je danas rođendan, privedeno i više članova i funkcionera tog sindikata.
  • mile

    28.02.2024 07:05
    Mož slobodno na dijetu. Bolje i gladovanje nego kateterizacija.
  • @MT

    27.02.2024 17:14
    Zoran
    Evo da ti odgovorim u Hrvatskoj imaš "Sindikat dijelatnika pri vojsci", u Belgiji imaš "Profesionalni vojni sindikat Belgijske vojske, isto tako i u Luksemburgu, u Sloveniji imaš "Sindikat vojakov Slovenia", u Britaniji imaš vojni sindikat....da ti ne nabrajam pretežno u svakoj demokratskoj zemlji imaš sindikat pri vojsci koji štiti prava zaposlenih jer vojnici su zaposleni profesionalci ne roblje. A sindikat upravo to radi štiti zaposlene iz oblasti radnog prava.
    Znamo mi da ste vi botići koji po naredbi Vučevića-poltronske udrne igle diktatora- ovde imate potrebu sa nama da podelite svoje neznanje, ali ima nas koji smo išli u neke školice i završili fakultete regularno pa smo morali nešto i da naučimo a ne da budemo mašinšloseri koji kupe svoje diplome pa onda prodaju laži i gluposti. Krenite da učite i čitate pa onda komentarišite.
  • Realista

    27.02.2024 16:30
    @MT, 27.02.2024 • 13:20
    Obaveštavam te da si zamenuo teze pa ti zato ništa nije jasno - u bilo kojoj normalnoj i uređenoj državi nema potrebe za vojnim sindikatom jer se prosto poštuje prvo Ustav pa onda svi ostali zakoni, sveobuhvatno i neselektivno - dok u srbistanu sve zavisi od vrhovnog slepca (Domanovićevog) a ustav i zakoni se koriste za slučaj velike nužde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.