Oduzet još jedan "folksvagen pasat": Vozio u zoni škole kod Jagodine uprkos zabrani

Policija je u zoni škole u selu Bunar, na putu Kragujevac-Jagodina zaustavila vozača automobila zbog prekoračenja brzine, a sa merom zabrane upravljanja vozilom, te mu je privremeno oduzela automobil.
Oduzet još jedan "folksvagen pasat": Vozio u zoni škole kod Jagodine uprkos zabrani
Foto: 021.rs
Automobilom "folksvagen pasat" upravljao je muškarac od 57 godina.
U prethodne dve godine bio je pravosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom i nepropisnog prevoza dece.
Policija mu je oduzela vozilo u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja, piše u saopštenju.
 
Protiv vozača je podneta prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred Prekršajnim sudom, saopštila je Policijska uprava Jagodine.
Saobraćajna policija u proteklih šest dana privremeno je oduzela osam vozila od počinilaca težih prekršaja, saopštio je načelnik Uprave saobraćenja policije Slaviša Lakićević za RTS.
 
Podsetimo, saobraćajna policija u Leskovcu je u petak privremeno oduzela vozilo "folksvagen pasat" kojim je upravljao šezdesetjednogodišnjak, nakon što je odbio da se podvrgne alkotestiranju kada je zaustavljen u Svetosavskoj ulici, a to je bilo prvo oduzeto vozilo.
  • D

    28.02.2024 21:20
    .
    Samo radite
  • Ns

    28.02.2024 20:43
    Izgleda uskoro u veterniku vise nece biti automobila.
  • Prevashodivoje

    28.02.2024 19:57
    Šta je sa ovim matorcima podivljalim? Više se ne dižu šurice bez dopinga (a možda ni sa), pa aj da se makar bahatimo kolima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija