Ponovo odložena sednica Skupštine Beograda, odbornici će "raditi" i u nedelju

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će današnja sednica Skupštine grada ponovo biti odložena, do nedelje 3. marta.
Ponovo odložena sednica Skupštine Beograda, odbornici će "raditi" i u nedelju
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)

"Najstariji odbornik Toma Fila će ovu sednicu odložiti za još dva dana, do 3. marta i odbornici Srpske napredne stranke neće se pojaviti da bi on imao osnov da je odloži do tog datuma", rekao je Šapić na konferenciji za novinare.

Dodao je da su se 19. februara, kada je odložena prva zakazana Skupština, odlučili da podignu lestvicu legitimiteta i da pokušaju da razgovaraju sa Nestorovićem, za koga su, kako je naveo, njegovi odbornici rekli da je jedini legitiman.
 
Prema njegovim rečima pokret se u međuvremenu raspao i stvari su se promenile.
"Neki ljudi koji odlučuju i kod nas došli su u situaciju da preispitaju svoje stavove da li je Nestorović jedini legitiman kad ga ni oni ne smatraju legitimnim. Čuli ste da je premijerka Ana Brnabić rekla da treba da se napravi današnja većina, koju smo i tada rekli da imamo, pre svega sa Jerkovićem i još jednom pripadnicom njegovog pokreta", rekao je on, prenosi N1.
 
Dodao je i da se njegov stav nije promenio da ukoliko su prihvatili stav da je Nestorović jedini legitiman, da ostanu pri tome.
 
"Al ponavljam, znate i sami da sam ponavljao prethodnih desetak dana da ne smatram da je nelegitimno da sklopite većinu sa ljudima koji žele da podrže vašu politiku. Tako je funkcionisala srpska politička scena preko 20 godina. I oni koji su nas optužili za nemanje legitimiteta radili su daleko gore stvari", naveo je Šapić.

Sednica Skupštine grada Beograda zakazana je za 10 časova.

  • Zoki

    01.03.2024 14:29
    Sta je sad bilo,niste uspeli da prikrijete kradju izbora?E majka mu stara.Aco Srbine u Zabeli dogodine!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija