Stefanović: Autokrate koje poput Vučića kradu izbore ne mogu da obezbede stabilnost

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je da autokrate koje, poput Aleksandra Vučića kradu izbore, ne mogu obezbediti stabilnost i mir.
Stefanović: Autokrate koje poput Vučića kradu izbore ne mogu da obezbede stabilnost
Foto: 021.rs
Kako je dodao, oni se rukovode korupcijom i gaženjem sloboda, saopštila je danas SSP.
Stefanović je u Rimu na kongresu partija socijaldemokratske orijentacije kazao da Srbija vodi borbu za slobodne izbore i da Evropa ne može biti za svoje vrednosti, a istovremeno stajati uz Vučića i Srpsku naprednu stranku čija politika vodi Srbiju sve dublje u siromaštvo, korupciju i izolaciju.
"Građani Srbije pozdravljaju promenu odnosa prema srpskom režimu i jasnu poruku da se preporuke oko promene izbornih uslova moraju sprovesti pre prolećnih lokalnih izbora", zaključio je Stefanović.
  • Црни домино

    02.03.2024 12:33
    А они који за рођено дете не плаћају алиментацију могу?
  • Sale

    02.03.2024 11:25
    Sve dok Borko, Đilas i ostali bivši jašu, diktator je bezbedan! Prvo da smenimo opoziciju, pa tek onda imamo šanse da smenimo diktatora!
  • Agamemnon

    02.03.2024 10:26
    Ovaj
    Stvarno misli da je kadar i da će ikad više biti onako bitan !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.