VIDEO: Vučić se obraća javnosti, ponovo koristi tablu

Predsednik Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.
On se obraća posle još jedne runde razgovora o mandataru i novog odlaganja konstitutivne sednice Skupštine Beograda.

U planu je više tema, kako je najavljeno.

Obraćanje možete pratiti i na 021.rs.

  • Mučenik

    29.03.2024 07:33
    Ako je voz neka bude to !
    Niko nema protiv što se rekonstrujiše pruga Niš-Dimiotrovgrad, ali Timočani imaju protiv što predsednik ne obiđe Istočnu Srbiju i da vidi u kakvom su stanju putevi i železničke pruge, a i tamo žive još uvek ljudi, koji plaćaju uredno poreze i ostalog kao svi građani Srbije. Možda vođa ne zna gde je i kako je Timočka Krajina deo Istočne Srbije. Na pruzi Majdanpek – Zaječar desile se mnogo nesrećai sa smrtnim ishodima, a na pruzi Zaječar-Majdanpek voz ne ide, već putnike prevoze autobusi „Bortravela“. Nekada na liniji Niš-Zaječar-Beograd i obrnuto je svakodnevno više puta dnevno voz prevozio svoje putnike, sada je to mišljena imenica, a Srbija nikada nije imala bolji budžet, standard i platu, kako tvrdi vlast, a stvarnost odudara od toga. Bor je, kao industrijski centar, sada nema ni železničku stanicu, a je nosiolac industrije u Istočnoj Srbiji i šire. Glasači takođe glasaju za SNS, dokle, dok se ne opamete. Vučiću prst na čelu!
  • zztop

    02.03.2024 20:53
    A oće AV sutra na pink kod jovane , možda je nešto zaboravio reći ...
  • vodnik prve klase

    02.03.2024 13:52
    tabla
    On koristi tablu, a drugi koriste tablete (misli se na tablet).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.