Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović jer je odbila da glumi sa njim

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva".
Lečić, kako piše "Blic", traži da mu Anđela Jovanović isplati 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.
 
Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi u epizodnoj ulozi u četvrtoj sezoni.
Glumica je potvrdila da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.
 
"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio jer sam odbila da igram s njim u seriji 'Radio Mileva'. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je "Blic" Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima neprijatnog iskustva iz prošlosti.
Lečića je, podsećamo, pre nekoliko godina glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.
 
Samo nekoliko dana nakon Danijele Štajnfeld, u javnost je izašla i Merima Isaković, koja je takođe rekla da ju je Lečić silovao 1978. godine kada je imala samo 18 godina.
 
Taj slučaj nije ni dospeo do suda s obzirom na protok vremena.
  • The Lalosh

    05.03.2024 22:42
    @realno
    Na stranu što pokušavaš da skreneš temu... Izgleda da si prespavao zadnjih 10 godina?
    Ovaj se odavno slizao sa tvojima.
    Dakle, više nego nam je jasno šta nam se smeši ako se NE promeni ova vlast.
    Ali, tema je integritet mlade osobe kojoj se klanjam iz poštovanja.
  • R49

    05.03.2024 18:11
    Ima ih i previše
    Nije lečić jedini koji je dobar u svojoj profesiji, a loš čovek. Setimo se samo šapića, džaje i laze ristovskog.
  • @realno

    05.03.2024 16:02
    ee, da si ti nama živ
    i zdrav, dotični je da vano najuren iz demokratske stranke još onda kad je kad je pokušavao da pravi naprdni puč u stranci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija