Vršnjačko nasilje u Pirotu: U dvorištu škole udarao učenika cepanicom

Sedamnaestogodišnji učenik pirotske gimnazije pritvoren je nakon što je pretukao drugog učenika u dvorištu škole, objavio je danas RTS.
Vršnjačko nasilje u Pirotu: U dvorištu škole udarao učenika cepanicom
Foto: 021.rs
Povređeni đak zadobio je lake telesne povrede, tokom incidenta, juče u dvorištu pirotske gimnazije za vreme odmora.
 
Kako RTS nezvanično saznaje, jedan učenik izvadio je iz ranca cepanicu i njom počeo da udara drugog učenika.
U Višem sudu u Pirotu potvrdili su da je sudija za maloletnike odredio pritvor do 30 dana 17-godišnjem N. Ć. zbog sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje.
Iz Policijske uprave Pirot rekli su da se o ovom slučaju neće oglašavati.
 
Direktorka škole Ivana Kostadinović je navela da je škola odmah po saznanju šta se dogodilo preduzela sve radnje koje su zakonom propisane.
 
"Škola je prijavila slučaj na platformi 'Čuvam te' kao treći nivo nasilja. Takođe, obavešteni su Policijska uprava u Pirotu, javno tužilaštvo, centar za socijalni rad, Školska uprava Niš i ministarstvo prosvete", navela  je ona.
  • Bane

    06.03.2024 08:56
    Nekad su u gimnazije isa deca zeljna znanja sa peticama iz vladanja, a danas ...
  • Б

    05.03.2024 20:53
    Малоелтничка слагалица
    Пиштољ, нож, секира, цепаница... наставите низ...
  • BGD 011

    05.03.2024 20:36
    I cepanica je oruzje
    Ludilo u drzavi Srbiji. Do sad sam procitao da je vrsnjacko nasilje, i nasilje uopste cinjeno oruzjem, pistoljem, nozem, srafcigerom, stanglom, motkom, lopatom, asovom... Ali cepanicom! I to jos u rancu donesenom u skolu! E to vala nisam ni cuo ni procitao. Valjda je "izvodjac radova" mislio da cepanica ne spada u oruzje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija