Četvoro povređeno u udesu kod motela "Nais" na autoputu Niš-Beograd, među njima i tinejdžer

Četiri osobe, među kojima je i mladić star 16 godina, povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas oko 23.40 časova na autoputu Niš-Beograd, kod motela "Nais".
Četvoro povređeno u udesu kod motela "Nais" na autoputu Niš-Beograd, među njima i tinejdžer
Foto: 021.rs
"U sudaru su učestvovala 'škoda' i 'ford', ali za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do sudara. Svi povređeni nalazili su u se u 'fordu'", kazali su u Policijskoj upravi u Nišu za agenciju Beta.
U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu naveli su da dve osobe imaju teže povrede, a dve, među kojima je i šesnaestogodišnjak, lakše.
 
"S. S. (49) je zbog serijskog preloma rebara hospitalizovana na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, a K. Š. (70) je zbog preloma tri rebra hospitalizovan u Urgentnom centru na hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja", saopštili su lekari UKC Niš.
Šesnaestogodišnjak je nakon pregleda neurohirurga i urednog nalaza upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju zbog lakših ortopedskih povreda.
 
S. I. (46) je pregledan, ali je ustanovljeno da je bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten je na kućno lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.