Tepić: Vučić je Oskar, jer jedini ima uticaj na celokupno pravosuđe

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da samo jedan čovek ima uticaj na gotovo celokupno pravosuđe, istovremeno i Vrhovni sud i Vrhovnog tužioca.
Tepić: Vučić je Oskar, jer jedini ima uticaj na celokupno pravosuđe
Foto: 021.rs
Dodaje da je zbog toga ta stranka "odmah jasno i glasno" rekla da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "Oskar" iz komunikacije Skaj telefonima kriminalne grupe Darka Šarića.
 
"On je taj 'samo jedan čovek' koji 'može da pomogne' narko-bosu Darku Šariću da se iz sudskog veća izbaci sudija koji nije hteo da uvaži Šarićevu žalbu, Vrhovni sud ga onda zameni drugim sudijom koji je poželjno postupio", rekla je Tepić za Danas.
Podsetila je na to da se Darko Šarić i predao Vučićevoj vlasti, rekavši da u nju ima poverenja.
"A od prethodne koja ga je gonila i podigla optužnicu je bio u bekstvu. Zato je i nebitno ko je na čelu sudova i tužilaštava, pa i Vlade i Skupštine, jer su svi oni samo Vučićevi vratari", dodala je Tepić.
 
Nevladina organizacija Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila je ranije da je francuska policija identifikovala bivšeg ministra policije Nebojšu Stefanovića i agenta BIA Marka Parezanovića kao osobe koje su sarađivale sa klanom Darka Šarića, komunicirajući putem Skaja sa kodnim imenima "Edo" i "Markus", dok je osoba opisana kao "svemogući funkcioner Oskar", označena kao "jedini čovek koji može da reši njihov problem".
  • Тоза

    08.03.2024 07:56
    @milicica
    Ко би био други маме ти сем Вучића? За 12 година апсолутне власти приватизовао Полицију и Судство...целу Србију!
  • Marta

    08.03.2024 07:48
    Bolesno ambiciozna, bezskrupulozna i agresivna. Ko je ne zna...
  • roki

    08.03.2024 07:36
    povraća mi se
    Uh koliko ste više svi dosadni......zašto li sam uopšte i glasao ikad???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.