Radonjić: Ova vlast ne može pasti na izborima, već pritiskom ulice, Brnabić je kerber i poslušnik

Profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić izjavio je da se ništa značajno u izbornim uslovima neće promeniti i da ova vlast ne može pasti na izborima bez pritiska ulice.
"Vlast ima hiljadu načina da manipuliše ovim preporukama (ODIHR-a) i uvek će naći načina da im izvrda. Stigla nam je Mala Krsna. Ne mislim da se Evropa nešto posebno u vezi sa tim potresa", rekao je Radonjić u intervjuu za list Nova.
On je naveo i da lično ne vidi korist od toga da "Srbija protiv nasilja" i koalicija NADA idu u jednoj koloni na beogradskim izborima.
"U svakom slučaju, za svaku opoziciju je ključno da nađe način da politički mobiliše svoje birače", rekao je Radonjić i ocenio da se to ne može postići "čestim kontradiktornim izjavama ili organizovanjem neosmišljenih protesta".
 
Povodom predloga da Ana Brnabić bude predsednica Skupštine Srbije, Radonjić je naveo da je to iz perspektive vlasti racionalna odluka i dodao: "Ona je kombinacija kerbera, poslušnika i plaćenika".
  • JVS

    12.03.2024 15:05
    Treća Srbija
    SNS je za EU i za Rusiju i za Kinu... Za sve sem za Srbiju, što je pokazala poslednjih 12 godina predajom deo po deo suvereniteta na Kosovu i Metohiji. Pri tome zadužujući buduće generacije milijardama za puteve koji ne prihoduju i ne vrede (pola otišlo njima). Tzv. opozicija je na istoj strani kao i vlast, program Srbija u EU i NATO koja nas je bombardovala, otima teritoriju mimo međunarodnog prava, podržava vlast da bi izvukla interes za sebe, ne pije vodu kod glasača sa malo mozga i koji nisu ucenjeni. MI je trebalo da bude taj treći put: ni u EU ni u Rusiju. Da pod zaštitu Rusije i bližu saradnju. I da promeni mafije, lustraciji, da promeni sistema, da okretanju unutrašnjim resursima i zaštiti Srba (i drugih nacionalnosti koji ovde žive) u svakom pogledu.
  • Mile

    12.03.2024 10:46
    Apsurd...
    Srbija protiv nasilja!!!!!
  • Nebojša

    11.03.2024 22:13
    Ako
    Mi nije ekspozitura sadašnje vlasti onda mi ne smeta njihovih 15 ili više procenata, i ako nisu na prodaju
    Smetaju mi laži, manipulacije, prevare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija