FOTO: U pregrađenom rezervoaru kamiona više od 42 kilograma heroina

Carinici su na graničnom prelazu Preševo, u pregrađenom rezervoaru kamiona otkili 42 kilograma heroina, 63 paketa sa po 50 grama sintetičke droge MDMA i amfetamin, saopštila je danas Uprava carina.
Slučaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za pregled na carinskom mobilnom skeneru izdvojen kamion strane registracije koji se iz Grčke uputio ka Belgiji.
 
 
 
Unutrašnjost rezervoara je bila podeljena tako da samo jedna četvrtina primi gorivo, dok je veći deo rezervoara poslužio za skrivanje droge.
 
 
Zaplenjeni tovar je predat policiji u dalju nadležnost, a uzorci na detaljnu analizu u Nacionalni centar za za kriminalističku forenziku.
  • Limanac

    14.03.2024 08:28
    Jel to dogovoreno na večeri?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.