SPC: Nemamo veze sa onlajn prodavnicom "patrijarh Pavle"

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da nema nikakve veze sa internet stranicom za onlajn prodaju sa imenom bivšeg patrijarha SPC Pavla.
SPC: Nemamo veze sa onlajn prodavnicom "patrijarh Pavle"
Foto: Pixabay

"SPC nema nikakve veze sa internet stranicom Patrijarh Pavle - Onlajn prodavnica (patrijarhpavle.rs), niti sa povezanim instagram nalogom", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da "knjige i drugi artikli koji se preko te stranice prodaju, sa stanovišta učenja Pravoslavne crkve, ne samo da nemaju nikakvu vrednost, nego donose veliku duhovnu štetu".
"Tužna je činjenica da su pojedinci spremni da zloupotrebljavaju ime patrijarha Pavla i časni post da bi na prevaran način stekli materijalnu korist", zaključuje se u saopštenju.

Teme

spc
  • otac Makarije

    19.03.2024 05:02
    Sa stranicom nemaju
    Ali zato sa ubiranjem para od stada i pražnjenjem
    državne kase i te kako imaju.
  • Ogledalo

    18.03.2024 20:36
    Konkurencija
    Sve strane iste namene
  • Marko

    18.03.2024 19:41
    Brend
    Drugim rečima, ne donose vama (SPC) pare, dakle - bezvredni su.
    Što ne brendirate to ime? Realno, zanima vas samo novac, pa ne vidim problem da ime jednog od poglavara bude brend i robna marka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.