Trojica mladića u lokalu u Boru napala policajce van dužnosti

Policija u Boru uhapsila je M. J. (26), M. J. (23) i L. M. (23) iz ovog grada zbog nasilničkog ponašanja.
Trojica mladića u lokalu u Boru napala policajce van dužnosti
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su u petak uveče, sa još nekoliko za sada nepoznatih osoba, u jednom ugostiteljskom objektu fizički napali pedesetdvogodišnjeg i tridesetdvogodišnjeg policijskog službenika koji su bili van dužnosti, kao i deventaestogodišnjeg mladića.
Oštećenima su konstatovane lake telesne povrede u borskoj bolnici.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.
  • Juca

    25.03.2024 07:32
    Ako su van dužnosti oni nisu policajci, već isključuvo građani, gosti, muškarci. Zašto je važno to što su oni policajci van dužnosti, a nije važno kada je neko vozač, medicinski brat ili trgovac van dužnosti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija