EPS: Puštena u rad mobilna aplikacija "Uvid u račun"

"Elektroprivreda Srbije" pustila je u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun".
Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.
Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i  App Store prodavnicama.
 
"Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga 'Elektroprivrede Srbije'. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju", naveo je Radovan Stanić, izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS.
Stanić je dodao da je, istovremeno, broj korisnika portala "Uvid u račun" u konstantnom porastu.
 
"Trenutno imamo više od 380 hiljada korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga", istakao je on.
 
Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.
  • @NS

    26.03.2024 14:55
    Bukvalno je sve suprotno od ovoga što ste napisali. Da li vam je ovo maksimum u laganju ili možete i bolje?
  • Gost sa fb

    26.03.2024 14:44
    380 hiljada
    A ostali još čekaju u redu da plate račun ?
  • NS

    26.03.2024 14:28
    uvid u račun
    Kada je reč o uvidu u račun, ne ovom mobilnom, on je suviše komplikovan, daje niz podataka koji potrošaču uošte nisu potrebni, npr. kolika je potrošnja u odnosu na prethodne godine i slično, nepregledan je, a nema, kao što je bilo na ranijem, neuporeduvo boljem sistemu, uvida i stanje računa prethodnih meseci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.