Vučić: Biće teško, biće najteže do sada, i Srbiji i RS ugroženi vitalni nacionalni interesi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je u poslednjih 48 sati dobio informacije da su Srbiji i Republici Srpskoj (RS) direktno ugroženi nacionalni interesi.
Vučić: Biće teško, biće najteže do sada, i Srbiji i RS ugroženi vitalni nacionalni interesi
Foto: Beta/AP
Nije precizirao na koji način.
"Teški dani su pred Srbijom. U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese, i Srbije i Srpske", napisao je Vučić na Instagramu.
Dodao je da će narednih dana upoznati javnost sa svim izazovima koji su pred Srbjijom, dodajući da će biti "najteže do sad", ali da će se Srbija "boriti i pobediti".
  • Ja

    27.03.2024 18:16
    Sta se valja iza brda
    Amber Alert
  • Jane Trandafilovski

    27.03.2024 12:51
    Dogovor
    Sve je ovo dogovoreno. Sada realizacija.
  • Marta

    27.03.2024 09:40
    Ha ha!
    Opet je gledao reprizu Kusturicinog Underground-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.