FOTO: U potrazi za devojčicom pretraženi tunel i podzemni kanali

MUP je saopštio da su danas detaljno pretraženi tunel i podzemni kanali ukupne dužine oko 4,5 kilometara u reonu Banjskog Polja do grada Bora.
Navode da nisu pronađeni bilo kakvi tragovi koji bi ukazali da se nestala devojčica, dvogodišnja Danka Ilić, tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, policija nastavlja intenzivan rad na pronalasku Danke Ilić.

"Od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina policajaca koji su detaljno pregledali šire i uže područje tog mesta ukupne površine oko 10 kvadratnih kilometara", navedeno je u saopštenju.
 
 
Dodaju da se nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.