Nadbiskup Nemet: Da se borimo protiv društvenih prilika koje najbolje ljude masovno teraju iz Srbije

Beogradski nadbiskup poručio je da je Isusovo uskrsnuće događaj koji podstiče borbu protiv nasilja, korupcije i društvenih prilika koje najbolje, školovane ljude masovno teraju da napuste Srbiju.
Nadbiskup Nemet: Da se borimo protiv društvenih prilika koje najbolje ljude masovno teraju iz Srbije
Foto: FoNet (Milica Vučković)
"Ako tako nastavimo, Srbija će za 30 godina biti jadna, siromašna i po stanovništvu upola manja zemlja nego danas. I onda će kod nas sigurno pobediti smrt, a ne Uskrs", istakao je nadbiskup Ladislav Nemet.
On je pozvao "sve koji ovde mogu nešto da učine, da stanu na stranu uskrsa a ne propasti, radosti i sigurnosti a ne nesigurnosti i straha koji uništavaju naša sela i gradove"

Govoreći o međunarodnim prilikama, nadbiskup je ukazao da je situacija slična kao u vreme kad je Hladni rat bio u svom najgorem izdanju i ukazao da i dalje besne mnogi ratovi.

  • Mare

    31.03.2024 17:57
    Fuj
    @Igor
    Obrazovani, molim te ostani tamo gde si. Ako dođeš javi mi se molim te da te nešto pitam
  • /

    31.03.2024 16:56
    /
    sve mi se cini da govori o srbima kao tim prilikama
  • Plaćač poreza

    31.03.2024 16:00
    Hoće li sada oni Vučićevi huligani da sa blokade Filozofskog fakulteta u Novom Sadu da pređu na blokadu beogradske nadbiskupije zbog izgovorene istine koja boli?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija