Bečka policija: Problem što je izgubljeno dosta vremena od kada je nastao snimak devojčice

Portparol bečke policije Markus Ditrih izjavio je da je problem način na koji je video na kom je devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić došao do policije i da je zbog izgubljeno dosta vremena.
Bečka policija: Problem što je izgubljeno dosta vremena od kada je nastao snimak devojčice
Foto: Pixabay
"Svedok je snimak poslao mejlom srpskoj policiji, pa je srpska policija kontaktirala austrijsku. Izgubljeno je dosta vremena, kako sam izračunala nekih 10 sati", prenosi reporterka RTS navode iz policije u Beču.
 
Dodaje da je razgovarala sa Ditrihom koji joj je rekao da je istraga u toku i da ne mogu da daju detalje.
"Stvar je u tome da nemaju previše detalja...postoji snimak o događaju koji se zbio u subotu popodne na tramvajskoj stanici i pokušavaju da nađu te dve žene što ima nade da će se dogoditi, ako su još u Beču i ako nisu već otišle u Mađarsku ili prešle u Rumuniju", navodi reporterka.
"Problem je što je taj trag, ako je trag, već dosta 'hladan'. A ako je u pitanju regularna situacija i da se radi o dve žene od kojih je jedna bila sa svojim detetom, i to će se pronaći", kaže ona.
 
Ona ističe i da je srpski ambasador u Beču zadovoljan saradnjom sa bečkom policijom, ali da se u Beču svi boje da se sa "previše nepouzdanih informacija i podgrevanjem" ne pogoršaju stvari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.