Tepić: Građevinska inspektorka u Beogradu smenjena jer je zatvorila divlja gradilišta SNS "neimara"

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je večeras da je Nataša Jokanović Ivanović smenjena zato što je "radila po zakonu" i zatvorila brojna divlja gradilišta u Beogradu.
Tepić: Građevinska inspektorka u Beogradu smenjena jer je zatvorila divlja gradilišta SNS "neimara"
Foto: 021.rs
Jokanović Ivanović je dosadašnja čelnica građevinske inspekcije Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda.
 
Tepić je navela da je Jokanović Ivanović "stala na žulj nelegalnim 'neimarima' iz Srpske napredne stranke", za koje, kako je rekla, godinama postoje sumnje da kroz te objekte peru novac proistekao iz kriminala i krivičnih dela.
"Nakon što je avgustu prošle godine zatvorila nelegalno gradilište bliskog saradnika Aleksandra Šapića, Mirjana Nešovića koje smo otkrili u Dobropoljskoj 11, saznajemo da je Jokanović Ivanović nedavno zatvorila i gradilište Vladimira Mandića, bivšeg rukometaša, danas funkcionera SNS", navela je potpredsednica SSP, a prenela ta stranka. 
Tepić je najavila da će u narednim danim obavestiti tužilaštvo o "nelegalnim građevinskim dozvolama" čije je poništenje tražila dosadašnja čelnica građevinske inspekcije Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda. 
 
"Umesto da bude nagrađena zbog suzbijanja divlje, nelegalne gradnje u Beogradu, zbog koje naš glavni grad unakažen, korumpiran i plen za gangove vladajuće partije, inspektorka Nataša Jokanović Ivanović je kažnjena jer je radila po zakonu i ponižena jer je čuvala Beograd", ocenila je Tepić.
  • @Bane

    03.04.2024 13:16
    "Jokanović Ivanović je dosadašnja čelnica građevinske inspekcije Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda."

    Čelnica - znači izabrana ili imenovana, a ne zaposlena.
  • Agamemnon

    03.04.2024 06:08
    @otišo iz Srbije
    Hvala , mnogo je čistiji i zdraviji vazduh !
  • Bane

    03.04.2024 05:59
    Nesto ne stima
    Inspektor ne moze biti smenjen jer nije funkcija! Moze dobiti otkaz ili predmet moze biti dodeljen drugom inspektoru…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija