Pronađena žena sa snimka iz Beča, na njemu nije mala Danka: "Prolazim kroz pakao"

Austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je locirao jednu od dve žene koje se pojavljuju na snimku iz Beča na kom se vidi i devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić.
Ta Rumunka tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerka, a "Kosmo" navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.
 
"Šta da im kažem? U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći primila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da se za mnom traga zbog nestalog deteta. Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. 
Juče sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, zaštite moje dete i moju majku. Upravo su me poslali kući. 
 
Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim, obuzeo me strah da ću ostati bez posla", rekla je A. C. S (36).
"Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim", rekla je ona za "Kosmo". 
 
U pitanju je državljanka Rumunije koja radi u Beču.
  • Nana

    04.04.2024 13:35
    Izvinite
    Strašno se desilo, užas,a Vama se desila velika neprijatnost , hvala gospodinu na empatiji koji je pomislio da je Danka u pitanju i reagovao kako je reagovao,a šta da je bila istina.Svako dobro zelim vama i vašem detetu ,kao i mladiću sa empatijom.
  • Kosmajac

    04.04.2024 10:06
    Epska borba
    Još jedan herojski poduhvat našeg Supermena
  • @Maca

    04.04.2024 09:48
    Opismeni se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.