Inspektora iz slučaja Jovanjica fotografisali sa maloletnom ćerkom: Podneo prijavu policiji

Inspektor Slobodan Milenković je nadležnoj policiji podneo prijavu za fotografisanje njegove maloletne ćerke i njega.
Inspektora iz slučaja Jovanjica fotografisali sa maloletnom ćerkom: Podneo prijavu policiji
Foto: FoNet
Kako piše N1, Milenković je prijavu podneo 6. aprila sa zahtevom da se preduzmu hitne zakonske mere i utvrdi ko je fotografisao njegovu maloletnu ćerku i njega, kao lice čija likvidacija je naručena i plaćena.
Milenković, kako saznaje N1, traži u prijavi da se utvrdi da li je nezakonito fotografisanje i opserviranje deo aktivnosti Službe ili pak kriminalne grupe, kao i koji su motivi za takvo postupanje.
 
Inspektor je posebno naglasio da su on i inspektor Dušan Mitić izuzetno visoko bezbednosno ugroženi, zbog čega ih i dalje čuva SAJ.
Podsetimo, portal "Republika" (Srpski Telegraf) 6. aprila u 12 časova i 32 minuta objavio je na svom portalu fotografiju Slobodana Milenkovića i deteta od oko tri godine za koje tvrde da mu je ćerka i od toga napravio "vest".
 
U tekstu se dalje navodi niz nelogičnosti, kakva je da je inspektor na bolovanju, a da zapravo odbija da svedoči u postupku za Jovanjicu zato što se neće pojaviti na svedočenju i to onom koje je već održano pre šest meseci, u oktobru 2023. godine.
 
S obzirom da se u tekstu navodi da je Milenkovićev advokat Zdenko Tomanović izjavio da Milenković neće svedočiti, jer je na bolovanju, N1 je pitao advokata Tomanovića za tačnost tih navoda.
 
"Ta tvrdnja nije tačna ne samo zato što nisam dao nikakvu izjavu tom mediju, već i zato što će Milenković sigurno svedočiti čim ga sud pozove", rekao je on za N1.
  • Vlada

    07.04.2024 15:16
    Prva Mitićeva rečenica kaže —
    Nije nam bilo prijatno da uhvatimo državu u kriminalu…
  • B

    07.04.2024 14:54
    zakljucak
    Budi posten ako smes...
  • Neko

    07.04.2024 14:52
    Necuveno!
    Covek heroj, treba da bude pojam borbe protiv droge.
    Srami se policijo kada sluzis keramicaru i slicnima mu!
    Stici ce vas ruka pravde kad-tad....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija