VIDEO MUP o potrazi za telom devojčice: Pretraženo korito Zlotske reke i polovina Lazarevog kanjona

MUP nastavlja pretragu terena kod Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se ubistvo sumnjiče S.J. (1974) i D.D. (1974), iz Bora, koji su uhapšeni 4. aprila.
Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora, zajedno sa ostalim pripadnicima MUP-a i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, navodi MUP.
U toku je i pretraga jame iznad kanjona, duboke 70 metara.
 
 
Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.
Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a pretražili su i korito Zlotske reke.
 
Opsežna pretraga terena se nastavlja.
  • Kiki

    08.04.2024 00:00
    Je l moguce da dva kretena psihopate danima trose vreme i sredstva MUP-a i sve nas prave ludim?
  • R49

    07.04.2024 19:22
    Nesposobni tigar
    Ovo je odavno sramota u koju su uključeni državni vrh, vođini blatoidi i televizije i policija. Senzacionalizam, neosetljivost i nesposobnost na sve strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija