Vozačima u Srbiji do sada oduzeto 75 vozila, od toga 15 u Vojvodini

Od početka primene nove mere u Srbiji je oduzeto ukupno 75 vozila.
Vozačima u Srbiji do sada oduzeto 75 vozila, od toga 15 u Vojvodini
Foto: 021.rs (Ilustracija)
To je za "Dnevnik" rekao načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik Slaviša Lakićević.
 
Kako kaže, ono što je zabrinjavajuće jeste da je čak 21 vozilo oduzeto od učinilaca prekršaja koji su mlađi od 25 godina.
Lakićević precizira da je najveći broj vozila oduzet na teritoriji Policijske uprave Beograda (12) i Policijske uprave u Šapcu (11).
 
Na teritoriji Vojvodine, dodaje Lakićević, ukupno je oduzeto 15 vozila.
"Pet vozila je oduzeto na teritoriji Policijske uprave u Pančevu, tri na teritoriji Policijske uprave u Zrenjaninu, po dva vozila na teritorijama Sombora i Subotice i po jedno vozilo na teritorijama policijskih uprava u Kikindi, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici", pojašnjava Lakićević za Dnevnik.
 
Oduzimanje vozila počelo je 23. februara, a prvi slučaj se dogodio istog dana kada je na snagu stupila mera, u Leskovcu.
  • Gv

    09.04.2024 08:03
    Kazna
    Samo vozačima se oduzima vozilo kad prekrše zakon. Zašto se političarima kad prekrše zakon ne oduzima novac nekretnine ili zabrana da se bavi politikom. Zašto se seljaku ne oduzima zemlja mašine. Samo vozačima i nikome više ništa u ovoj zemlji se ne oduzima kad prekrši zakon. Sta oduzeti policajcu sudiji kad se ogreši o zakon a mora da pogreši nekada ili su nepogresivi
  • Steva

    08.04.2024 11:37
    kakva je kazna
    u Futogu maloletno dete od nekih 13-15 godina vozil odnosno jurca sa plavim Audi Q8 , na tablicam pise MARE. Roditelji ocigledno imucni i prolazi to tako dok se nesto ne desi.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.