Specijalne snage Vojske Srbije počele s vežbom"Vihor 2024" na više lokacija

Specijalne snage Vojske Srbije, koje učestvuju u združenoj taktičkoj vežbi s bojevim gađanjem "Vihor 2024", počele su uvežbavanje na više lokacija, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.
Specijalne snage Vojske Srbije počele s vežbom"Vihor 2024" na više lokacija
Foto: 021.rs
Borbeni timovi iz sastava Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre", uz podršku helikopterske jedinice Ratnog vazduhoplovstva i PVO, realizuju zadatke u pokretu i uvežbavaju izvođenje specijalnih dejstava u protivterorističkoj operaciji u ruralnoj sredini.
Jedinice 63. padobranske brigade uvežbavaju vertikalni manevar, uz posedanje novih reona baziranja u pripremi za sledeće etape vežbe, dok timovi 72. brigade za specijalne operacije realizuju obuku za borbu u ruralnoj sredini, navedeno je u saopštenju.
Vežbovne aktivnosti snaga Vojske Srbije, uz svakodnevno povećanje njihovog intenziteta i složenosti, biće realizovano do 21. aprila na stalnim i privremenim poligonima Vojske Srbije, najavilo je Ministarstvo odbrane.
  • Jovan

    10.04.2024 12:33
    Plate Vihorne
    Obzirom da osnovnoškolacnu tim jedinicama izađe 240.000 a srednjoškolac 300.000. Treba da im je Vihor svakog dana
  • Joca

    10.04.2024 07:35
    @Izvidjac Futog
    A na koje to naše neprijatelje mislite u svom komentaru? Marsovci ili zdrav razum?

    Vojska - bacanje novca.
  • CISTAC

    09.04.2024 20:54
    Ako su poceli. Jel Hil aminovao sve i blagoslovio ih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.