Izvršitelji zaplenili kuću Miće Megatrenda

Izvršitelji su danas zaplenili kuću na Senjaku na ime biznismena Miće Jovanovića poznatijeg kao Mića Megatrend.
Ovu informaciju za Blic je potvrdio Jovanović i objasnio o čemu se radi.
 
"Završili su sve. Ušli su u kuću, to je trošna kuća od 150 kvadrata. Ova kuća, ja je zovem Mrkina jer je svojevremeno Milutin tu živeo, od 15. aprila 2009. godine je u vlasništvu Evroazijiskog centra za strateški menadžment, uzeli su tuđu imovinu na mene kao dužnika prema bivšoj ženi. Zaplenili su šupu bukvalno, ali je ponižavajuće, treba meni da uzmu a ne novom vlasniku. Jedini problem je što je ta kuća na mojoj parceli i šta god da hoće da rade ne mogu bez moje dozvole. Napravili su mi sada problem i sa vlasnikom te kuće, kojoj je ona prodata", kazao je Jovanović.
Dodao je da je podneo tužbu protiv bivše supruge i izvršitelja.
"Podneo sam krivičnu prijavu protiv izvršitelja, ali i moje bivše supruge Milice Đorđević jer su oteli nešto što nije moje. Neće se ovako završiti jer nije po zakonu. Kućerak je prodat, plaćen je porez, ali greškom katastra nije uknjiženo. Žao mi je, jer tu kuću i dalje zovem Mrkina kuća, tu smo, dok je on živeo, provodili divne dane. Sada su moja bivša žena, njen advokat i izvršitelj napali drugu kuću u Braće Jugovića, koju sam prodao jednom bračnom paru, lekarima, još 2005. godine. Sada mi traže i to. Meni ostaje samo vapaj državi da mi pomogne", zaključio je on.
  • Zika

    12.04.2024 16:19
    Podrska za Comija
    Ne daj se Mico. Srbija je uz tebe. Tvoji diplomci su na svim funckijama u Srbiji. Pomoci cemo ti. Ne brini!!!
  • Katastar=Vlasništvo

    12.04.2024 07:33
    Katastar je jedino vlasništvo. Kakvo si obrazovanje prodavao takvo ti je i poznavanje prava. Od 2005 to nije sprovedeno i to je sad otišlo bespovratno. Pa se sad tuzi sa ljudima koji su ti to pošteno platili. Nazalost verovatno će ih oštetiti jer je to sad višestruko skuplja imovina na top lokaciji. Ali za nauk svima: Katastar je Jedino vlasništvo. Gde ste bili da ga od 2005.upišete.
  • Svetlana

    11.04.2024 22:01
    Zlatne poluge
    A sta je sa zlatnim polugama ? Da li mu je prijateljica vratila? To je dobio od tate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija