Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.
Priveden Sergej Trifunović
Foto: 021.rs
On je priveden oko 20 časova na Voždovcu i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio drogu, prenosi Nova.rs.
Kako nezvanično saznaje Nova.rs, uhapšen je i mladić koji je Trifunoviću prodao marihuanu.
I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.
  • Nemanja

    23.04.2024 13:17
    @@Rasta Pasta

    Možeš na keca da provališ ko lupeta gluposti o stvarima o kojima uopšte nema pojma po tome što priča da upotreba kanabisa vodi do konzumacije težih droga.

    A u većini razvijenih zemalja je ovakva ulična kupovina ili samo prekršaj ili se kažnjava samo prodavac jer su u pitanju dozvoljene količine za posedovanje, tako da si se i tu dodatno nabaljezgao.
  • Vera

    21.04.2024 18:22
    Kriv je
    Ne zanima nas gde je to legalno, kod nas nije a u Kini se za takve stvari gubi glava. Kod nas se ne gubi glava ali se krivicno odgovara, sto je super kompromis izmedju ove dve medjunaodne krajnosti. Prema tome, kriv je (obojica) i treba da odgovara(ju)!
  • 2 minuta

    21.04.2024 17:48
    Selektivna primena zakona moze da bude kazna i moze da bude nagrada. Svrha je kaznjavati nepodobne i nagradjivati poslusne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.