Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.
 Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku
Foto: 021.rs
Baković je za poslanicu izabrana s liste koalicije "Srbija protiv nasilja", a bila je članica poslaničkog kluba Narodni pokret Srbije - Novo lice Srbije.
Na sednici Odbora je prihvaćen i zahtev poslanice Snežane Rakić, iz iste koalicije, da po ugovoru obavlja dopunski posao u jednoj beogradskoj bolnici.
Članovi Odbora, takođe jednoglasno, prihvatili su zahtev poslanice Vesne Savović-Petković (SNS) za plaćanje zakupa stana u Beogradu 35.000 dinara mesečno, počevši od 1. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.