Pucnjava u Laze Telečkog

U ulici Laze Telečkog noćas je jedna osoba pucala u kafeu "Lazin salaš", a prema poslednjim podacima niko nije stradao.

U ulici Laze Telečkog noćas je jedna osoba pucala u kafeu "Lazin salaš", a prema poslednjim podacima niko nije stradao.

Kako saznajemo, jedan muškarac je posle 2h ujutro upao u lokal, nekoliko puta iz pištolja pucao u plafon i potom pobegao, a bar još dva hica ispalio je u samoj ulici. Pucnjavi je prethodila svađa, a potom i tuča.

Policija je obavljala uviđaj do ranih jutarnjih sati.

  • Podbarac

    20.01.2012 14:08
    Crnogorci i crnogorke
    Bravo za vas,ceo zivot vam podizem natalitet,pola dece na Crnogorskom primorju lici na mene a svi Crnogorci nizi od 180 cm su moji potomci-rodjeni Novosadjanin
  • Gradjanin Novog Sada

    19.01.2012 22:48
    Vi crnogorci ..............
    Ti si tipican predstavnik svog naroda obrazovan,elokventan,kulturan,vaspitan,ne pravis pravopisne greske i za kraj veoma veoma inteligentan(-110iq).I posto si tako idealan idi dole u kamenje kod onih Rusa sto si im svu dedovinu prodao i dizi kozama natalitet jer jedino njima i mozes da se svidis svojim stasom,razmisljanjem i pamecu.
  • Crnogorac

    16.01.2012 13:02
    OPADA VAM NATALTET NOVOSAĐANI
    E još smiju da pljuju nas koji vam vazda poboljšavamo nataltet,ču kao mi divljaci, pa bolje bit i divljak nego svilen ka konac, izem ti muško koje dijete u 30 toj nenapravi nego vazda kuka ko strina, te ovi Bosanci te Crnogorci, dok vi kukate, mi pozavršavasmo fakultete pre roka, posa dobi sva crnogorska omladina OĐEN U NAŠ SADA NOVI SAD;) ako neka se puca, stiđošmo mi ođen đe je lijepo vazda, bešte u kuću miševi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.