VIDEO Novi snimak tuče huligana u Beogradu: Zaleteo se na motociklistu koji je snimao

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se u danu 173. večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić", a sada je objavljen i snimak napada na jednog motociklistu.
Veće grupe navijača su se sukobile kod Vukovog spomenika gde je deo njih koristio i štangle i udarao i po lokalima, piše Nova.rs.
 
Nezvanično, bilo je oko 300 Zvezdinih navijača koji su tu došli da bi se potukli sa pristalicama Partizana kod "Tramvaja".
Policija je reagovala i uhapsila više učesnika izgreda, a na nekim snimcima može se videti i kako policajci tuku neke od mladića na ulici, dok deo njih kasnije uvodi u "marice".
 
Ipak, neposredno pre tog sukoba došlo je do još jednog incidenta. Čovek je na motoru snimao dolazak navijača, a to se nije dopalo posebno jednom od njih.
Momak u plavom šuškavcu je srušio dvojicu ljudi na motoru, a sve je dokumentovano i ubrzo objavljeno.
 
Čitava tuča je potrajala nekoliko minuta, a desila se na raskrsnici ulica Ruzveltove i Kraljice Marije u blizini studentskog doma "Kralj Aleksandar".
 
 
Na snimcima koji su se naknadno pojavili vidi se i kako se navijači jure po ulicama, a za sada nema informacija o broju uhapšenih i povređenih.
  • Slavensky

    22.04.2024 16:03
    Kamera..ide!
    Ajd na stranu sad navijači i huligani, njih je bilo i biće u celom svetu.

    Ovaj snimak pokazuje zašto nije pametno snimati ih iz ovolike blizine.
  • Deks

    22.04.2024 15:46
    Navijaci C.Zvezde idu gradom maskinari sa motkama u rukama na dan derbija a policije nigde.....
  • Servia

    22.04.2024 15:32
    Botovi lupaju minuse i brane huligane jel ovo realno nit stida nit mozga..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.