Pas ujeo dete u Beogradu, mališanu amputiran prst

Pas je juče ujeo dete u beogradskom naselju Stepa Stepanović, što je dovelo do amputacije prsta.
Pas ujeo dete u Beogradu, mališanu amputiran prst
Foto: 021.rs
To je za RTS rekla dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.
Incident se dogodio juče nešto posle 13 časova. 
Hitna pomoć prevezla je dete u Institut za majku i dete.
 
Drugih informacija o tome o kakvom se psu radi, da li je vlasnički ili lutalica, još nema informacija.
  • Bane

    25.04.2024 08:08
    @цеца
    Ne lupetaj
  • NS

    24.04.2024 22:43
    Pas se dresira a dete vaspita. Ako ga plašite to je greška ali ne i da srlja na tuđeg psa. Na lutalice vrište i mlate rukama i on se uplaši i ujede. Potrebno je kućno vaspitanje. Oni koji imaju većeg psa nikad neće doživeti da im dete ujede lutalica. Tu je dete edukovano
  • Jovan

    24.04.2024 14:43
    Bolest
    Od kako znam za sebe psi lutalice haraju ulicama, kao i vlasnici pasa koji ih retko drže na povocu a mnogo češće ih puštaju i ako ugrožavaju druge ljude. S vremena na vreme se kao rezultat desi ovako nešto, ali sem priče i rasprave koje potraju dan-dva ništa se ne promeni. Još sada imamo i ljude koji opravdavaju pse i njihove vlasnike govoreći kako životinja ništa nije kriva i kako je oštećeni a to je u ovom slučaju dete emitovali loši energiju. Živimo u izopačenom vremenu, ali se nadam da to nije nepopravljivo i nepovratno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija