Građani sakupili novac za saobraćajnu kaznu poljoprivredniku iz Bresnice, neće ići u zatvor

Uz pomoć dobrovoljnih priloga građana plaćena je saobraćajna kazna od 10.000 dinara poljoprivredniku iz sela Bresnica kod Čačka Slobodanu Vidojeviću.
Građani sakupili novac za saobraćajnu kaznu poljoprivredniku iz Bresnice, neće ići u zatvor
Foto: 021.rs

On je uz pratnju meštana otišao u policijsku stanicu da kaznu zameni zatvorom, jer nije imao novac da je plati.

"Iznenađen sam tolikim brojem poziva i željom ljudi da pomognu. Iz cele Srbije su zvali. Zahvaljujem se svima, to je nešto što svakom čoveku znači, dokaz da ovaj narod i dalje ima dušu iako nas život i okolnosti ne štede", rekao je Vidojević  novinarima.
Vidojević, koji je predsednik Udruženja proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja, kažnjen je zbog upotebe mobilnog telefona tokom vožnje.
 
Pošto nije imao novac da plati prekršajnu kaznu odlučio je da novčanu kaznu zameni zatvorom od deset dana, a u policijsku stanicu juče ga je ispratilo celo selo.
 
Vidojević je istakao da "ne beži od plaćanja kazne, ali da nema novca jer više meseci kasne isplate subvencija u poljoprivredi, kao i novčane nadoknade mlekare za otkupljeno mleko".
  • Milisav

    25.04.2024 15:41
    Evo i ja sam telefonirao i vozio , jel mogu da skupe i za mene + nisam ni pojas vezao
  • Ivana

    25.04.2024 15:40
    Da je kojim slučajem zgazio nekog dok je telefonirao da li bi mu i onda skupljali pare za kaznu ?
  • Anđa

    25.04.2024 15:39
    Bolje da su mu kupili Blutut slušalice , da ne drži telefon dok vozi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija