Pokret "Ćale ovo je za tebe" predao potpise za beogradske izbore

Pokret "Ćale ovo je za tebe" saopštio je danas da je predao izbornu listu za predstojeće beogradske izbore i pozvao građane da ih podrže.
Pokret "Ćale ovo je za tebe" predao potpise za beogradske izbore
Foto: Screenshot (YouTube/Medijski centar Žig info)
U saopštenju piše da su "zvanično predali potpise", a samim tim, kako su ukazali, "istakli i kandidaturu za gradonačelnika i gradske odbornike".
Pozvali su sve građane da izađu na izbore i podrže njihovu listu.
Oni su učestvovali i na decembarskim izborima prošle godine, ali nisu prošli cenzus od tri odsto.
 
Beogradski i lokalni izbori u više lokalnih samoprava Srbije najavljeni su za 2. jun, a sutra bi trebalo i zvanično da budu raspisani.
  • Znamo svi resenje

    27.04.2024 07:00
    - samo zajednicka lista!
    Mogao je da moli one koji su ostali sa nama u pokretu "Ne damo vam vise nasu decu" ili "Stop nasilju" da im se pridruzi! Ovako ti gladovi idu - predsedniku!
  • Shin Sekai

    27.04.2024 03:45
    Eno pogledajte ko je njemu, Zujicu i Romskoj partiji skupljao potpise i kako, Doktor Boban Stojanovic je objavio kod njega na twitteru kako se na odredjenim opstinama stancaju potpisi za ovakve liste ...
  • Damir

    26.04.2024 09:08
    Mora sam kad ga niko neće! Voli to Vučić! Baš me zanima ko mu je skupio potpise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija