REM pozvao medije da na godišnjicu masovnih ubistava prekinu program u znak sećanja na žrtve

Savet REM-a pozvao je medije u Srbiji da na godišnjice masovnih ubistava u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca, 3. i 4. maja, zatamne ekrane, odnosno obustave radijski program.
REM pozvao medije da na godišnjicu masovnih ubistava prekinu program u znak sećanja na žrtve
Foto: Pixabay

Program bi trebalo da bude prekinut na jedan minut.

Iz Regulatornog tela za elektronske medije su naveli da podržavaju predlog Radne grupe za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve u OŠ "Vladislav Ribnikar" o načinu obeležavanja godišnjice tih masovnih ubistava u programima televizija i radija, "sa ciljem očuvanja i negovanja sećanja".
"Savet Regulatornog tela za elektronske medije poziva medije da 3. maja u 8 časova i 41 minut i 4. maja u 22 časa i 32 minuta zatamne ekrane, odnosno obustave radijski program u trajanju od jednog minuta, sa tekstom: '3. i 4. maj 2023. Pamtimo", stoji u saopštenju.
  • Baba Vanga

    27.04.2024 07:18
    Tugovaćemo mi i sami,ne treba nam tzv.REM da nas podseća, bolje neka rade šta treba da rade!! Ima toliko televizija u srbistanu kojima treba ukinuti nac.frekvenciju,da imaju posla da rade 24h dnevno!!
  • 9

    26.04.2024 23:48
    Pamtimo
    I da nesposobni stranački sudije godinu dana kasnije nemaju ni presudu prvog stepena , da se mali ubica čuva o našem troku , da je zemara hvalio "ugledne" partijske roditelje počinioca ... Od broja pamćenja već nas boli glava , a broja se ne zna.
  • Pranje

    26.04.2024 20:04
    Ruku
    Spin, kao i uvek. Naređenje, REM na izvršenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija